
Hvorfor gør vi, som vi gør? Og hvad betyder vores handlemønstre på godt og på ondt?
Når man åbner hjernekassen og kigger ind i vores måde at træffe beslutninger på, får man tit en øjenåbnende overraskelse. Vi arbejder primært med at forstå og rådgive om vores beslutningsmønstre, når det handler om mad. Men mekanismerne gælder også for alle vores andre beslutninger og valg.
Vi tilbyder events og teambuilding for alle, der har brug for at få rystet op i opfattelsen af, hvorfor vi handler, som vi gør, og hvordan man kan skabe adfærdsændringer.
Selv om vi tager udgangspunkt i spiseoplevelsen, men vil tilpasser og skræddersyr altid vores events og teambuilding til den konkrete målgruppe og til det program eller formål, vi er en del af. Vi ved, at det kan give nyt perspektiv og nudger til nytænkning, uanset hvilken branche og hvilken funktion man arbejder i.
Typisk omfatter vores events et inspirerende oplæg om, hvordan vi smager og sanser, og hvad der egentlig styrer vores måde at spise på. Her går vi helt tilbage i evolutionen og fortæller, hvordan aben styrer vores valg i dag. Vi udfordrer sanserne med en gastronomisk sansetallerken. Og vi demonstrerer konkret, hvordan vi er styret ubevidst i vores valg med en række sjove og engagerende forsøg.